Dnevne sobeVelike ali majhne, klasične ali moderne – dnevne sobe za vse okuse

Ljudje imamo zelo raznolik okus, zato so tudi dnevne sobe, spalnice, kopalnice in drugi prostori v naših domovih zelo različni. In prav je tako, sicer bi bil svet presneto dolgočasen, kajne? Zato, da lahko svoje stanovanje opremite natanko tako, kot si želite, smo tu mi – izdelali vam bomo novo pohištvo dnevne sobe, ki bo narejeno povsem po vaši meri. Izbirate lahko med tako rekoč nešteto omarami, mizicami, policami in regali za dnevno sobo. Vse je odvisno le od vas in vaše domišljije, saj pohištvo po meri lahko uresniči vse vaše želje.
 

Majhnost ni ovira – majhne in praktične dnevne sobe

Čeprav je vaše stanovanje majhno in ste omejeni s prostorom, še ne pomeni, da ne morete imeti lepe in obenem funkcionalne dnevne sobe. Vse, kar potrebujete, je dobra ideja oziroma dober notranji oblikovalec, ki bo znal izkoristiti vse prednosti, ki jih prostor ponuja – ne glede na to, ali so vam bolj pri srcu tradicionalne ali moderne dnevne sobe. Pomembno je le, da je pohištvo dnevne sobe skladno in praktično razporejeno ter da upošteva vaše želje. Tako je lahko še tako majhen prostor lep in funkcionalen. Naše pohištvo po naročilu bo vaše stanovanje zanesljivo spremenilo v toplo gnezdece, kjer boste neizmerno uživali.

 

Moderne dnevne sobe po naročilu

Sodobne dnevne sobe so pogostokrat zasnovane kot en velik dnevno-kuhinjski prostor, zaradi katerega je stanovanje odprto in zračno. V tem primeru se pohištvo dnevne sobe prilagodi bivalnemu prostoru. Nekateri imajo kljub temu kuhinjo in dnevno sobo nekoliko ločeno, za kar so izjemno primerni regali za dnevno sobo, ki prostor deloma razmejijo, a ga ne razdelijo popolnoma. Drugi načrtno pustijo prostor odprt, saj uživajo v enem samem prostoru. Ne glede na vaše želje vam bomo pri opremljanju dnevne sobe z veseljem svetovali, izdelali načrt in po njem novo opremo. Na voljo imamo najnovejše materiale in sodobno tehnologijo, s katero so izdelki še bolj kakovostni.