KuhinjeModerne in klasične kuhinje po meri za vsak žep in vsak okus

Se odločate za novo kuhinjo? Naj vam olajšamo delo: kuhinje po meri so vedno prava izbira. Zakaj? Ker nikoli niso premajhne ali prevelike, preveč ali premalo pisane, pretirano klasične ali neprimerno moderne – vaše kuhinjsko pohištvo je natanko takšno, kot ste si ga želeli. Naše kuhinje po meri ne bodo nikoli le nekaj centimetrov predolge ali pa nekoliko prekratke. Nikoli vam ne bo treba sklepati kompromisov, saj bo razporeditev elementov takšna, kot vam ustreza. Naši zaposleni vam bodo z veseljem svetovali v zvezi z izbiro barv in materialov, pa tudi glede funkcionalne razporeditve omar, predalov, polic in notranjih vstavkov. Uresničite svoje sanje in si izberite pohištvo po naročilu.

 

Funkcionalno kuhinjsko pohištvo

Kuhinja mora svojemu uporabniku ustrezati po svoji zunanjosti – nekaterim izmed vas so bolj pri srcu moderne, drugim pa klasične kuhinje. Po meri izdelano pohištvo oziroma kuhinjski elementi imajo poleg tega še eno veliko prednost: razporeditev elementov in razporeditev v njihovi notranjosti sta povsem vaša odločitev. Kuhinje po meri lahko namreč ne le od zunaj temveč tudi v notranjosti opremite popolnoma po svojih željah. Želite veliko globokih predalov, ker se vam zdijo najbolj praktični? Bi radi izkoristili kot z vrtljivo ali izvlečno košaro? Morda vam bolj ustrezajo klasične omarice s policami ali pa potrebujete omarice neklasične širine ali višine? Naše kuhinje po meri vam lahko uresničijo še tako nenavadne želje.

 

Kako do naše kuhinje po meri?

Če si želite klasične ali moderne kuhinje po meri, nas pokličite in dogovorili se bomo za sestanek. Preden vam izdelamo novo kuhinjo, bomo potrebovali natančne mere – lahko jih zapišete sami, lahko pa natančne izmere izdelamo mi. Za izdelavo kuhinje po meri je namreč bistveno, da je narejena natanko po merah prostora. Nato se bomo dogovorili, kakšno kuhinjsko pohištvo po meri si želite, kakšne so vaše potrebe in kako ste si vi predstavljali razporeditev elementov. Nato bomo skupaj izrisali kuhinjo z vsemi elementi, belo tehniko in dodatki, vi pa se boste odločili, ali vam vse ustreza. Po potrebi bomo kuhinjo še spremenili, sicer pa se bomo lotili izdelave vaše nove kuhinje po meri in v najkrajšem možnem času boste lahko uživali v njej v svojem domu.