Mačke


STOJALA ZA MAČJE POSODE

Zakaj stojala za posode?
 

Stojala s posodami za hranjenje mačk predvsem omogočajo lažji in manj boleč in manj naporen dostop do hrane, ki pozitivno vpliva na vratni predel in naprej proti hrbtenici. Dolgoročno gledano je drža mačke lahko bolj pravilna.
Naslednja prednost je, da naše posodice ne drsijo saj so iz kompaktnega materiala, hkrati pa tudi silikonske blazinice na dnu onemogočajo zdrs.
Pri mačkah, ki se iz večje višine »zapodijo« v posodo na tleh, so tudi tla okoli posode posledično bolj umazana.

Pa dober tek vaši muci želimo.


 

KLASIČNA OBLIKA – OPIS STOJALA IN MATERIALA
Klasična naravna barva bukovega lesa se lepo poda k stojalu na osnovi pručke v »x« prekrižani obliki, ki omogoča razrez dveh lukenj, eno za hrano, drugo pa za posodo.   z vodo
Za izdelavo uporabljamo najbolj kakovostne vlagoodporne bukove vezane plošče,
debeline 15mm.

Vezane plošče se izdelujejo iz bukovega luščenega furnirja, ob uporabi lepil z nizko vsebnostjo formaldehida v razredu E1 ali celo E1/2, ki ustreza CARB certifikatu.
V naših stojalih se uporablja najboljša kakovost bukovih vezanih plošč razreda B/B, s prostorninsko maso: 800 kg/m3.
Obliko je zasnoval Andrej Kajzer in je patentno zaščitena na nivoju EU.

Trgovina


SODOBNA OBLIKA – OPIS STOJALA IN MATERIALA                                                            

Sodobno obliko je Andrej Kajzer zasnoval na podlagi želja in potreb slovenskih lastnikov psov, mladih družin po letih ali srcu, ki velikokrat živijo v stanovanjih ali hišah s sodobnimi arhitekturnimi trendi.
Stojala so narejena iz kompakt plošč, ki so visokokakovostne plošče z izjemno odpornostjo na različne zunanje vplive, predvsem na površinske poškodbe (praskanje, tolčenje, luščenje) in dolgotrajno izpostavljenost vlagi, zato so idealne za stojala za pasje posode.
Za izdelavo naših stojal uporabljamo plošče tip CGS v skladu z ON EN 438, ki so v skladu z ÖNORM B 3800/Part 1 B1, z emisijskim razredom E1 in prostorninsko maso 1450 kg/m³.

Trgovina