O nas


Predstavitev podjetja Mizarstvo Kajzer d.o.o.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1984, a družinska tradicija mizarstva sega še dlje v preteklost in traja preko 80 let.


Poslanstvo
Uživati ob vašem nasmehu, ko vam s pohištvom iz naše delavnice na dom pripeljemo tisti stari žlahtni vonj po lesu.

Vizija
Združiti stoletno tradicijo in sodobno mizarstvo na tak način, da bo privlačno za vse generacije.

O nas

Za nas Kajzerje se lahko reče, da smo ljubezen do lesa podedovali že kot dojenčki v leseni zibelki.

Že leta 1908 je Jakob Kajzer, stari oče današnjega lastnika Andreja Kajzerja, v Vižmarjih v Ljubljani odprl delavnico, ki je izdelovala tako stavbno kot  tudi notranje pohištvo.

Njegov sin, Franc Kajzer, je nadaljeval družinsko tradicijo in je leta 1952 v kletnih prostorih svoje hiše v Šentvidu odprl tudi svojo lastno delavnico. Čez nekaj let so prostori postali premajhni in je zgradil samostojni objekt, v katerem je nadaljeval delo, tudi z izdelavo masivnega pohištva.

Oba sinova, Franc ml. in Andrej se nista mogla upreti vonju lesa iz domače delavnice in sta počasi, a zanesljivo tudi postala »okužena«. Franc ml. je nadaljeval z delom v novem objektu v Komendi, Andrej pa je leta 1988 v Medvodah odprl delavnico, kjer v Mizarstvu danes dela sedem ljudi.

Pri Mizarstvu Kajzer, Medvode, izdelujemo pohištvo po meri za individualne naročnike, pisarniško pohištvo za podjetja ter polizdelke za lesno industrijo za večje naročnike. Nova storitev so stojala za pasjo in mačjo hrano, ki jih lahko kupite v naši spletni trgovini.

Najljubše od vsega, pa nam je priti k vam, kamor nas povabite, da si skupaj ogledamo in opremimo kuhinjo, spalnico, dnevno sobo... s takim pohištvom, ki dopolnjuje vaš življenjski slog.

Vljudno vas vabimo, da si ogledate našo spletno stran in nas tudi obiščete v naši delavnici v Medvodah. V naši delavnici izdelujemo pohištvo po naročilu (pisarniško pohištvo, kuhinje,  dnevne sobe, postelje in nočne omarice), notranja vrata in tudi polizdelke za IKEO.

Naše uporabno pohištvo krasi marsikatero hišo, stanovanje, lokal, poslovni in protokolarni objekt.
Pri delu uporabljamo spretnosti naših rok in sodobne računalniško vodene mizarske stroje.

Odlikuje nas kakovost, izkušnje, prilagodljivost in tradicija.

Vabimo vas, da se oglasite. Veselimo se sodelovanja z vami.

041 734 464 (Andrej Kajzer)
info@mizarstvo-kajzer.si

041 408 968 (Domen Babnik)
domen.babnik@mizarstvo-kajzer.si