Klasična stojala za psa z imenom

Klasična Small (S)
€ 34.99

Stojalo za pasjo hrano S je primerno za pse manjše velikosti kot so npr. čivava, maltežan, pekinezer in yorkshirski terier. 

Klasična Small (S) plus
€ 36.99

Stojalo za pasjo hrano S plus je primerno za pse manjše velikosti kot so npr. čivava, maltežan, pekinezer in yorkshirski terier, a so mogoče vajeni večjih posod ali imajo večji apetit. Lahko pa tudi, da je vaš pes predstavnik močnejše, a nižje pasme, ki mu ustreza taka višina.

Klasična Medium (M)
€ 42.99

Stojalo za pasjo hrano M je primerno za pse manjše velikosti kot so npr. Border Collie, staffordshirski terier, French bulldog.

Klasična Medium (M) plus
€ 45.99

Stojalo za pasjo hrano M je primerno za pse manjše velikosti kot so npr. Border Collie, staffordshirski terier, French bulldog, a so mogoče vajeni večjih posod ali imajo večji apetit. Lahko pa tudi, da je vaš pes predstavnik močnejše, a nižje pasme, ki mu ustreza taka višina.

Klasična Large (L)
€ 46.99

Stojalo za pasjo hrano L je primerno za pse manjše velikosti kot so npr. zlati prinašalec, avstralski ovčar in nemški ovčar.
 

 

Klasična Large (L) plus
€ 49.99

Stojalo za pasjo hrano L je primerno za pse manjše velikosti kot so npr. zlati prinašalec, avstralski ovčar in nemški ovčar, a so mogoče vajeni večjih posod ali imajo večji apetit. Lahko pa tudi, da je vaš pes predstavnik močnejše, a nižje pasme, ki mu ustreza taka višina.

Klasična Extralarge (XL)
€ 54.99

Stojalo za pasjo hrano XL je primerno za pse manjše velikosti kot so npr. Bobtail, Hovawart in Rottweiler.

Klasična Extralarge (XL) plus
€ 57.99

Stojalo za pasjo hrano XL je primerno za pse manjše velikosti kot so npr. Bobtail, Hovawart in Rottweiler, a so mogoče vajeni večjih posod ali imajo večji apetit. Lahko pa tudi, da je vaš pes predstavnik močnejše, a nižje pasme, ki mu ustreza taka višina.

Klasična XXL
€ 76.99

Stojalo za pasjo hrano S je primerno za pse manjše velikosti kot so npr. afganistanski krt, mastiff in novofundlandec.