Sodobna Small (S)

€ 38.99

Stojalo za pasjo hrano S je primerno za pse manjše velikosti kot so npr. čivava, maltežan, pekinezer in yorkshirski terier. 

Na Zalogi

Graviranje imena

Pri izbiri stojala se ob nakupu v naši trgovini lahko odločite za dodatek TISK IMENA in vam ob doplačilu na stojalo natisnemo ime.

€ 4.99
Želim graviranje imena *

Izbira je obvezna.

VIŠINE STOJAL ZA PASJE POSODE


Spodnja razpredelnica je le vodilo. Znotraj pasme so še vedno razlike, razlike so tudi pri samcih in samicah in podobno. Priljubljeni in prikupni mešančki pa so tako ali tako svoje poglavje.
Zato priporočamo, da svojega psa izmerite do ramen (kot na sliki) in ob tem še upoštevate vse posebnosti pasme in tudi svojega kosmatinčka.

 

OZNAKA VELIKOSTI

VIŠINA POSODE (cm)

VIŠINA RAMEN PSA (cm)

PRIMER PASME

S

7

18-33

čivava, maltežan, pekinezer, yorkshirski terier

M

14

30-50

Border Collie, staffordshirski terier, French bulldog

L

22

44-60

zlati prinašalec, avstralski ovčar, nemški ovčar

XL

28

54-69

Bobtail, Hovawart, Rottweiler

XXL

50

65+

afganistanski hrt, mastiff, novofundlandec

 

 

 

Sodobno obliko je Andrej Kajzer zasnoval na podlagi želja in potreb slovenskih lastnikov psa, mladih družin po letih ali srcu, ki velikokrat živijo v stanovanjih ali hišah s sodobnimi arhitekturnimi trendi.

Stojala so narejena iz kompakt plošč, ki so visokokakovostne plošče z izjemno odpornostjo na različne zunanje vplive, predvsem na površinske poškodbe (praskanje, tolčenje, luščenje) in dolgotrajno izpostavljenost vlagi, zato so idealne za stojala za pasje posode.

Za izdelavo naših stojal uporabljamo plošče tip CGS v skladu z ON EN 438, ki so v skladu z ÖNORM B 3800/Part 1 B1, z emisijskim razredom E1 in prostorninsko maso 1450 kg/m³.

Barva: črna/antracit
Material: kompakt plošča, 10mm
Dimenzije stojala: 37 x 18 x 7 cm
Teža: 1,05kg
Prostornina posode: 370ml