Omare za čevlje

Poleg kuhinj, dnevnih sob, spalnic in pisarniškega pohištva so omare za čevlje med najpogostejšimi naročili v našem podjetju. Čeprav se zdi nepomembna in morda nanjo ne pomislimo, ko kupujemo pohištvo za svoj dom, omarica oziroma omara za čevlje zanesljivo stoji tako rekoč v vsakem domu. Nekateri jih imajo v veži ali na hodniku, drugi raje kar v spalnici. Pomembno je le, da vanjo lahko pospravite vse svoje čevlje. Garderobne omare za čevlje, izdelane po meri, lahko postavite kamorkoli, tudi tja, kjer sicer ne bi mogli imeti drugih omar, ali pa vsaj ne tipskih. Kakovostno oblikovane omare za čevlje, ki so izdelane po meri prostora, bodo izkoristile vsak kotiček. Moderna omara za čevlje je prilagojena vašemu življenjskemu slogu.

 

Velike in majhne, ozke in široke, nizke in visoke omare za čevlje

Imate ozek hodnik ali vežo, pa bi radi vanjo kljub temu postavili garderobne omare za čevlje? Je pod stopnicami neizkoriščen prostor, ki ga uporabljate za odlaganje čevljev in škornjev, ki so vedno videti nepospravljeni, čeprav so zloženi v vrsto? Morda vas moti neprijeten vonj v predsobi, ki se širi od vaših čevljev, ker nimate primerne omare za čevlje? Vam je všeč moderna omara za čevlje, ki ste jo videli v katalogu, pa ni prave velikosti za vaš prostor? Brez skrbi: s pravim pristopom se vedno najde prava omarica za čevlje! Pri nas vam jo bomo izdelali po meri, ne glede na to, koliko prostora imate na voljo in kakšne so vaše želje. Poskrbeli bomo, da se bo ujemala s prostorom in omogočila shranjevanje čim večjega števila čevljev.

 

Omara za čevlje, izdelana po meri

Tipske omare za čevlje ponujajo navadno precej omejene možnosti – glede postavitve in shranjevanja čevljev. Samo po meri narejena omarica za čevlje lahko resnično ustreže vašim željam in potrebam. Kako izbrati pravo? Omare za čevlje je treba seveda prilagoditi prostoru, a kljub temu je pomembno predvsem to, koliko prostora potrebujete oziroma koliko čevljev želite pospraviti vanjo. Nepomemben ni niti podatek, kakšne vrte čevlje imate – sandale, čevlje s peto, škornje, moške ali ženske čevlje, otroke čevlje … Morda je najbolje, da okvirno preštejete pare čevljev, ki jih želite pospraviti, dodate prostor še za kakšen par ali dva – saj veste, kaj bi rekle ženke: čevljev ni nikoli preveč – in se oglasite pri nas. Na podlagi izmer vam bomo pomagali pri izbiri garderobne omare za čevlje.

 

Naročilo omare za čevlje