KAKO Z IZDELAVO SPLETNE STRANI DO NOVEGA POSLA?

NAROČNIK IZDELAVE SPLETNE STRANI : Kajzer Andrej s. P. – Mizarstvo, Cesta na Svetje 30, Medvode

Izdelava spletne strani in njena predstavitev na spletu

Izdelava spletne strani je proces, ki zahteva celosten pristop. Katere so ključne besede, ki jih želi podjetje uporabiti na svoji spletni strani so zelo pomembne. Kupci iščejo na spletu na različne načine, tega se mora zavedati tudi podjetje in temu tudi prilagoditi tudi besedila. Kupci spreminjajo svoje nakupovalne navade in nakupni proces. Spletna stran podjetja pokaže osnovne informacije o njihovih izdelkih in storitvah. Zelo je pomembno, da lahko na hitro prepriča uporabnika, da čim več informacij najde ravno pri njih oziroma jih prepriča v klic ali poslano povpraševanje. Potrebno je narediti tudi strategijo marketinga preko digitalnih omrežij.

Vsisi
 
Kajzar

Želite imeti vrhunske izdelke Mizarstva Kajzer?

Mizarstvo Kajzer je družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo – preko 80 let. Izdelujejo pohištvo po naročilu in se prilagodijo stranki glede na njene želje in njene potrebe. Prav tako izdelujejo tudi vrata in polizdelke za IKEO. Njihovi izdelki krasijo marsikatero hišo, poslovni ali tudi protokolarni objekt. Če želite pohištvo visoke kakovosti z sodobnimi računalniško vodenimi mizarskimi stroji jih pokličite za sodelovanje.

 

Kako z spletno stranjo doseči nove stranke?

Pri spletnem nastopu je potrebno narediti dobro strategijo podjetja. Spletna stran in njena cena je odvisna tudi od različnih dejavnikov. Kakšne stranke želi podjetje doseči, kje se le- te nahajajo, kje in na kakšen način iščejo po spletu. Za posamezne stranke ali branže je bolj primerna optimizacija, za storitvene dejavnosti pa igrajo veliko vlogo tudi družabna omrežja. Facebook, adwords ali Linkedln kampanje dosežejo drug segment kupcev, ki se med seboj glede na vrsto omrežja tudi razlikujejo. V našem podjetju Vsi.si preverimo potrebe strank in temu prilagodimo tudi nastop na spletu.

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

www.spletnidonos.si
www.internetni-marketing.si

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani GrošeljIzdelava spletne strani EPRIMIzdelava spletne strani Rolete KosecIzdelava spletne strani The Cleaner Izdelava spletne strani NK HrastnikIzdelava spletne strani A-les Kuhinje

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.