Pisalne mize za delo doma in v službi

Verjetno ni doma in poslovnega prostora, v katerem ne bi imeli pisalne mize. Včasih so služile predvsem za pisanje domačih nalog ali pa so na njih stali stari pisalni stroji, danes pa je pisalna miza navadno opremljena vsaj še z računalnikom. V našem mizarstvu lahko pomagamo vsem, ki jih tipske pisalne mize velikih serij ne zanimajo. Izdelamo vam lahko različno velike mize, kotne pisalne mize, takšne za velike ali izjemno majhne pisarniške prostore, lahko pa vam ponudimo celo otroške pisalne mize. Poleg izdelovanja pohištva za vse prostore v hiši med naše dejavnosti spada tudi razrez ivernih plošč, iz katerih vam lahko izdelamo vse, kar si želite.

 

Pisalne mize za poslovne prostore

Vsak poslovni prostor ima svoje posebnosti, zato je treba tudi opremo, kot je pisalna miza ali pa pisarniške omare, prilagoditi tako, da ustreza prostoru in v njem čim bolje funkcionira. Če imate ogromno pisarno, v kateri dela veliko ljudi, vam lahko izdelamo običajne ali kotne pisalne mize, ki bodo razvrščene čez celoten prostor. Lahko jih tudi deloma razmejimo, tako da bo kljub enemu prostoru vsak zaposleni imel nekaj zasebnosti. Tipske pisalne mize so navadno neprimerne velikosti, zato je izdelava po meri najbolj smiselna. Enako velja za izjemno mahne prostore. Tu je treba še posebno paziti, kako izkoristimo prostor in obenem zagotovimo udobno delovno okolje.

 

Mladinske in otroške pisalne mize

Tako rekoč v vsakem domu je vsaj ena pisalna miza, pogostokrat pa so pisalne mize nameščene tako v skupen prostor ali manjšo domačo pisarno ter v otroške sobe. Mlajši otroci jih potrebujejo za pisanje domačih nalog in učenje, nekoliko večji pa tudi za računalnik. Za prve so najprimernejše otroške pisalne mize, ob katerih bodo riali, ustvarjali in pisali prve besede. Za boljši izkoristek prostora so dobra rešitev tudi kotne pisalne mize, s katerimi zapolnite sicer precej neuporabne kote v prostoru, ki jih tipske pisalne mize navadno ne izkoristijo. Izberete si lahko masivni les ali iverne plošče, iz katerih vam bomo izdelali mizo po meri.

 

Kotne pisalne mize