Kakovostne postelje prinašajo dober spanec

Na trgu so na voljo številne lesene postelje. Za kakovosten spanec pa ni pomembno le ležišče, temveč tudi kakovostno izdelana postelja oziroma posteljni okvir in letveno dno. Kot pri vsem pohištvu, ki ga izdelujemo pri nas (kuhinje, dnevne sobe, spalnice, pisarniško pohištvo, različne omare …), tudi za postelje velja, da sta njihovi glavni prednosti kakovostna izdelava in velikost po meri vašega prostora. Izdelamo vam lahko zakonske postelje različnih velikosti, francoske postelje (na primer postelja 140x200) ali enojne postelje različnih dimenzij. Imate majhen prostor, pa imate težave pri opremljanju? Vam je všeč francoska postelja, pa bi radi prilagodili mere? Brez skrbi: mi vam izdelamo natanko takšno posteljo, kot si jo želite.

 

Izbira prave postelje

Enojne, zakonske ali francoske postelje je najbolje izbirati ne samo po videzu, ampak tudi glede na to, kako bo umeščena v vašo spalnico. Ker imamo na razpolago različno velike prostore, je treba tudi velikost postelje prilagoditi temu. Standardne postelje so morda za nas prevelike. Pogosto se tudi zgodi, da smo med spanjem raje bolj sproščeni, kot pa stisnjeni na majhnem prostoru. A tu nastane problem: postelje, ki niso standardnih velikosti, med tipskimi posteljami ni. Rešitev so po meri izdelane lesene postelje različnih velikosti, ki vam bodo zanesljivo nudile kakovosten spanec.

 

Lesene postelje s predali ali brez njih

Francoska postelja spada med najbolj priljubljene modele postelj, a vse postelje niso primerne za vsak prostor in vsakogar. Postelja za majhno stanovanje je lahko nekoliko manjša od standardne, tudi če izbirate za zakonske postelje. Če želite, lahko pod posteljo namestimo predale za shranjevanje posteljnine ali česar koli drugega in tako prihranite veliko prostora v drugih omarah. Bistveno je, da so izbrane postelje po videzu in velikosti ustrezne. Pri tem se lahko zanesete na nasvete naših zaposlenih, ki vam bodo z veseljem pomagali s svojim znanjem in izkušnjami.

 

 

Naročilo postelje