Spalnice po meri – polepšajte in praktično opremite svojo spalnico

Čeprav v njej večinoma preživimo manjši del dneva, so naše spalnice izjemno pomembne. Ne gre samo za prostor, kamor se pač odpravimo ob koncu dneva, ampak za kraj, kjer se spočijemo in napolnimo z energijo za naslednji dan. Obenem so omare za spalnico pomemben prostor za shranjevanje, zato jih ne smemo izbirati zgolj po zunanjosti. V našem mizarstvu vam ponujamo kuhinje, spalnice, dnevne sobe, omare in pisarniško pohištvo po naročilu. Zavedamo se, kako pomembna je oprema stanovanja oziroma poslovnih prostorov – zaradi uporabnikov in obiskovalcev. Pohištvo spalnice in drugih prostorov (pa naj gre za klasične ali moderne spalnice) mora biti lepo in funkcionalno, sicer ne opravi svoje naloge tako, kot je treba.

 

Moderne spalnice za sodobne družine

 

Tako kot pohištvo za vse druge prostore so se tudi omare za spalnico in postelje skozi zgodovino zelo spremenile. Čeprav so okusi različni, ima vsako obdobje svoje smernice, ki se kot rdeča nit vlečejo skozi večino izdelkov. Tudi znotraj trenutno prevladujočega trenda so različne linije, kar pomeni, da sodobne spalnice niso nujno izjemno vpadljive ali popolnoma nenavadne. Pravzaprav ravno nasprotno: gladke in elegantne linije, ki pa jih po želji lahko kombinirate z živimi barvami ali nenavadnimi detajli. To je ravno čar ustvarjanja spalnice po meri – izberete si lahko ravno tisto, kar vam ustreza, saj pohištvo po meri omogoča neverjetno izbiro in prilagajanje željam naših strank.

 

Sodobni materiali in oblike – spalnice za vsak dom

 

Pod oznako moderne spalnice se ne skrivajo samo oblikovno sodobni oziroma trendovski izdelki, ampak ta 'modernost' pomeni tudi sodobne postopke izdelave in materialov. Za uporabnika to pomeni, da so spalnice po meri izdelane kakovostneje, trdneje in bolj praktično. Omare za spalnico imajo na primer lahko okovje, ki je pri zapiranju neslišno. Ponujajo vam pestro paleto različnih uporabnih notranjih vstavkov, s katerimi popolnoma izkoristite prostore, ki so bili še pred leti povsem neuporabni ali težko dostopni – na primer kote in prostor tik pod stropom. Sodobne spalnice so moderne tudi z uporabnega stališča.

 

Slike spalnic